Η εταιρεία EUROSERVICES LTD ιδρύθηκε το 2007 στην Αθήνα,με κύρια δραστηριότητα την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων ,σπιτιών καθώς και την παροχή υπηρεσιών συναρμολόγησης και τοποθέτησης επίπλων κουζίνας για μεγάλες εταιρείες. Παρόλη την βαθειά οικονομική κρίση στην Ελλάδα ,η εταιρεία μας κατάφερε να επεκταθεί και τελικά να συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως την ΙΚΕΑ, JYSK,καθώς και με το PRAKTIKER και LEROY MERLIN.

Η εταιρεία μας έχει 5 μικρά φορτηγά με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή των υπηρεσιών μας. Επίσης απασχολούμε 5 διαφορετικά συνεργεία για συναρμολόγηση ,καθώς και συνεργεία για ηλεκτρολογικές -υδραυλικές εργασίες, ελαιοχρωματιστές, πλακάδες κλπ προκειμένου να καλύψουμε κάθε είδους εργασία ανακαίνισης επαγγελματικών και οικιστικών χώρων.

  • Συγκεκριμένα , για το ΙΚΕΑ της Αθήνας, το ΙΚΕΑ της Πάτρας παρέχουμε συνεργεία τοποθέτησης από δύο έως πέντε άτομα (ανάλογα με τις απαιτήσεις της περιόδου) προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε όλες σημαντικές και απαραίτητες διαδικασίες για την τοποθέτηση της κουζίνας.
  • Για το Leroy Merlin (Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και για το Praktiker Hellas (Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Ηράκλειο,Καλαμάτα,Ξάνθη,Ιωάννινα,Αλεξανδρούπολη) παρέχουμε συνεργεία τεχνικών για τοποθετήσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για εργασίες όπως : πόρτες ασφαλείας, τέντες, κουφώματα αλουμινίου, τοποθέτηση κουζινών, τοποθέτησης προστατευτικών ντουζ/καμπίνες καθώς και συνεργεία ελαιοχρωματιστών τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.
  • Είμαστε επίσης, υπερήφανοι συνεργάτες της σκανδιναβικής εταιρείας επίπλων JYSK ,συνεργασία που ξεκινάει από το 2014, μέχρι σήμερα και παρέχουμε πολλά συνεργεία τοποθέτησης και συναρμολόγησης με πανελλαδική εμβέλεια.
  • Επίσης συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ΕΠΙΠΛΟ 1, μια επιτυχημένη εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων
  • Την τρέχουσα περίοδο εξυπηρετούμε περισσότερο απο 1000 πελάτες τον μήνα. Στόχος της εταιρείας μας είναι να διευρύνουμε τις δραστηριότητες μας στις κοντινές Βαλκανικές μας χώρες, καλύπτοντας τις ανάγκες της τοποθέτησης/συναρμολόγησης στον τομέα του επίπλου και της ανακαίνισης . Για αυτό το σκοπό, έχουμε ιδρύσει επίσης την εταιρεία (Euroservices LTD) στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τους κανονισμούς της εμπορικής και εργατικής νομοθεσίας της Βουλγαρίας.

Θα χαρούμε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην τοποθέτηση και την ανακαίνιση. Η εταιρεία μας σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες πιθανές υπηρεσίες και στις καλύτερες πιθανές τιμές.